Op maat gemaakt

De tafels en andere meubels uit onze collectie kunnen we voor jou op maat maken. Ook kun je kiezen uit de verschillende mogelijkheden voor de vorm en afwerking van het frame en de belijning van het hout; onderbroken of juist doorlopend? Veel strepen of juist weinig? Bepaalde kleuren juist wel of liever niet? Het kan allemaal, uiteraard met inachtneming van de mogelijkheden en beperkingen van het materiaal. Informeer naar de mogelijkheden

Ik heb interesse in een meubel uit de collectie, maar deze is verkocht. Kan ik dezelfde laten maken?

Op onze site vind je de meest actuele collectie. Is een item waarin je interesse hebt verkocht, neem dan contact met ons op. We hebben een grote voorraad aan oude turnmaterialen waarmee we een vergelijkbaar, maar altijd uniek meubel voor je kunnen maken. Ook kunnen we bij speciale wensen voor je op zoek gaan.

Inrichting kantoren/horeca

Een bar gemaakt van een oude turnbrug, een leestafel van gymzaalvloer, een chillhoek met daybeds van vintage gymmatten; met hun bijzondere design en eigentijdse uitstraling lenen de meubels van Gym&Classics zich uitstekend voor de inrichting van kantoren of horecagelegenheden. Wij denken graag mee over de inrichting van projecten en het ontwerpen van de meubels daarvoor. Ook kunnen we met professionele stylisten een volledig concept voor je ontwikkelen. Informeer naar de mogelijkheden!

Verhuur voor evenementen/beurzen

Informeer naar de mogelijkheden

Pers/stylisten

Op zoek naar beeldmateriaal voor publicatie of onze meubels gebruiken voor een productie? Neem contact met ons op, we denken graag mee.

Fotoshoot

Onze meubels gebruiken voor styling van een fotoshoot, film of tv-programma? Wij werken hier graag aan mee. Informeer naar de mogelijkheden.

Inkoop turnmaterialen en gymzaalvloeren

Wij zijn altijd op zoek naar oude sportmaterialen en houten gymzaalvloeren. Ben je of ken je een turnvereniging, particulier, gemeente of bedrijf die turnmaterialen of houten gymzaalvloeren in de aanbieding heeft? Wij nemen ze graag over! Neem hier contact met ons op.

Levertijd

Voor meubels in opdracht gemaakt, hanteren we een levertijd van 6-8 weken. Deze gaat in zo gauw de aanbetaling is ontvangen.

Gebruikssporen

We werken met vintage materialen waardoor de meubels hun mooie doorleefde uitstraling krijgen. Wel is het belangrijk om te je realiseren dat deze materialen gebruiks- en ouderdomssporen vertonen.